Opinie

Krzysztof Pawlicki
Krzysztof Pawlicki
2022-04-09
Zweryfikowana
Z głębi serca POLECAM WSZYSTKIM CFF, przyszedłem tam złamany w pół i o kulach, a wyszedłem prosty jak strzała bez żadnej podpórki. Gdyby pominąć wszystko co stało się między moim przyjściem do CFF, a wyjściem z CFF moje uzdrowienie spokojnie można by uznać za cud, ale cud się nie zdarzył, była to po prostu ciężka i profesjonalna praca specjalistów z CFF. Po wielu latach spędzonych u pseudouzdrowicieli i lekarzy od siedmiu boleści z których każdy wiedział lepiej co mi jest od każdego poprzedniego, a leczenie przynosiło mizerne rezultaty w końcu trafiłem do miejsca, gdzie wreszcie ktoś mnie wysłuchał i najwidoczniej prawidłowo zdiagnozował mój problem, bo efekty rehabilitacji są zadziwiająco szybkie. W moment naprawili to co mozolnie niszczyłem latami. Polecam serdecznie nie tylko na kręgosłup, ale też jako lekarstwo dla duszy, po tylu latach męczarni odczuć ulgę w kręgosłupie to jak ściągnąć za ciasne buty, bardzo odżywa psychika. Szczególne podziękowania dla Pani Karoliny i Pana Pawła!
Joanna Rogińska
Joanna Rogińska
2022-03-16
Zweryfikowana
Szukałam kogoś kto zajmie się mną po operacji i znalazłam najlepsze miejsce pod słońcem. Pełen profesjonalizm!
qropa
qropa
2022-02-25
Zweryfikowana
Monika Borzyszkowska
Monika Borzyszkowska
2021-12-07
Zweryfikowana
Serdecznie polecam fizjoterapię CFF. Sport to moja pasja i nie wyobrażam sobie braku aktywności fizycznej przez nabyte urazy podczas treningów. Fizjoterapia i sport są ściśle ze sobą powiązane, a każdy trenujący, aby móc w pełni cieszyć się z wybranej aktywności fizycznej potrzebuje właściwego fizjoterapeuty. Ja znalazłam🙂 i po raz kolejny przywrócona do pełnej sprawności przez Pana Pawła. Dziękuję i z całego serducha polecam przemiły zespół CFF🙂
Agnieszka Babacz
Agnieszka Babacz
2021-12-01
Zweryfikowana
Bardzo polecam fizjoterapię w cff. Jest to miejsce tworzone z pasją i zaangażowaniem. Pan Paweł podchodzi indywidualnie do pacjenta, świetnie potrafi połączyć w całość różne dolegliwość i zdiagnozować problem.
Maciej Wojtal
Maciej Wojtal
2021-11-04
Zweryfikowana
Zdecydowanie polecam. Miesiące wizyt u różnych lekarzy, ortopedów, neurologów, flebologów, Robienie USG, rezonansu, skierowanie do neurochirurga na cięcie a wystarczyło 5-6 wizyt i promieniowanie z nerwu przez całą nogę przeszło. Polecam
Jakub Osowicki
Jakub Osowicki
2021-10-08
Zweryfikowana
Profesjonalni, rzeczowi, uśmiechnięci, dowcipni a ich skarpetki zawsze fantastycznie nie pasują do reszty!
Marcin T.
Marcin T.
2021-09-20
Zweryfikowana
Byłem dzis tj.20.09,szef bardzo mily,”dopadł” mnie juz przy wejsciu:-) Bylem na pinoterapi z porazeniem nerwu twarzowego.w obroty mnie wziela wyyysoka Pani fizjoterapeutka,mega sympatyczna,wchodzilem zdołowany,podłamany przez to porazenie,wyszedlem usmiechniety,pokrzepiony z nadzieja na wyleczenie:-)szczerze polecam.
Bartosz Kibiłko
Bartosz Kibiłko
2021-09-09
Zweryfikowana
Łukasz Karaś
Łukasz Karaś
2021-07-29
Zweryfikowana
Serdecznie polecam to miejsce. Pan Paweł Szuba jest świetnym fizjoterapeuta. Zawsze podchodzi indywidualnie do każdego pacjenta i potrafi bardzo trafnie określić cały zakres tego nad czym trzeba popracować. Świetnie potrafi zdiagnozować miejsca bólu i wyciągnąć człowieka już po pierwszej wizycie na prosta. Polecam każdemu kto narzeka na bóle pleców od pracy przy biurku jak również tym którzy zmagają się różnymi kontuzjami.

FACEBOOK

CFF-Centrum Fizjoterapii Funkcjonalnej
5.0
Based on 62 reviews
napędzany przez Facebook
Agnieszka Rabczuk
Agnieszka Rabczuk
2023-07-28T20:01:52+0000
W jednym miejscu wykonałam badanie krwi i umówiłam się do fizjoterapeuty, to bardzo wygodne! Dziś jestem po dwóch... wizytach i już czuję ogromną różnicę. Trafiłam do Centrum z polecenia, a teraz ja polecam to miejsce, za profejsonalną pomoc i wspaniałą atmosferę.czytaj więcej
Oliwia Kamila Starsierska
Oliwia Kamila Starsierska
2022-02-21T21:11:29+0000
Totalnie muszę wyróżnić Julitę, z którą systematycznie pracuję od października. Dziewczyna ma złote ręce i świetne... podejście! Nie sądziłam, że kiedyś miną mi dolegliwości bólowe, a tym bardziej, że będę mogła znów bezpiecznie ćwiczyć na siłowni. Teraz robię to bez żadnych obaw i jestem niesamowicie wdzięczna❤️ Oby wszyscy trafili na taką Julitę w swoim życiu🥰💪czytaj więcej
Aleksandra Kruszyńska
Aleksandra Kruszyńska
2022-02-14T10:00:21+0000
Profesjonalizm. Zaangażowanie . Pozytywne podejscie do pacjenta
Elżbieta Kalinowska
Elżbieta Kalinowska
2022-01-21T13:13:14+0000
To miejsce uratowało moją sprawność ❤️ Jestem wdzięczna za podarowanie mi życia w nowej jakości, jakiej nigdy przedtem... nie miałam.Wielkie ukłony Paweł Szuba za to, że jako jedyny (po latach wędrówek po różnych specjalistach) przywróciłeś mi sprawność po operacji z tytułu dyskopatii. 🙏🏼Co więcej - jestem w formie lepszej niż kiedykolwiek przedtem! 💥Nie straszne mi nawet treningi z ciężarami 😄💪🏻💪🏻Dziękuje również Tobie Marek Kuna za udział w tym sukcesie.czytaj więcej
Iwona Okragla
Iwona Okragla
2021-07-05T08:25:29+0000
Na początku chciałam napisać, że Pan Paweł to cudotwórca, ale to bylby błąd Żadne cuda! Duża wiedza, doswiadczenie,... pasja, po prostu profesjonalizm. Dwa lata temu Pan Paweł sprawił, że ból nóg ustał. A tydzień temu po 1, słownie: jednym masażu i akupunkturze, tak znacząca poprawa- kręgosłup nie boli. Jak ja lubię patrzeć i przebywać wśród ludzi którzy kochają to co robią. Pan Paweł bardzo starannie dobiera zespół swoich współpracowników więc można być pewnym, że to kwintesencja wiedzy i profesjonalizmu. Polecam na 100%.czytaj więcej
Sonia Omernik
Sonia Omernik
2021-02-28T22:29:54+0000
Polecam w 100%! Jeszcze miesiąc temu płakałam z bólu i nie byłam w stanie się ruszać a teraz funkcjonuje zupełnie... normalnie. Dzięki regularnym treningom i dużej różnorodności ćwiczeń Dominika sprawiła ze dziś czuje się świetnie. CFF to super miejsce, wszyscy rehabilitanci i Panie w recepcji są niesamowicie mili i pomocni. Dziękuje za pomoc ❤️czytaj więcej
Mariola Labuda
Mariola Labuda
2020-06-16T19:18:28+0000
Bardzo wszystkim polecam. Marek robi kawał ciężkiej roboty, żeby postawić mnie do pionu 🙂
Mała Moniula
Mała Moniula
2019-11-27T21:04:22+0000
Profesjonalizm w kazdym calu. Jezeli ktos potrzebuje rehabilitacji, masażu czy jakiejkolwiek pomocy po przebytej... kontuzji to CFF jest najlepsza opcją. Polecam 🙂czytaj więcej
Anna Michalska-Nadolny
Anna Michalska-Nadolny
2019-11-08T22:16:14+0000
Świetne podejście zarówno do rodzica, jak i do dziecka. Miło, rzeczowo, profesjonalnie, wiele się nauczyłam, dziękuję 🙂
Katarzyna Steinborn
Katarzyna Steinborn
2019-09-25T07:12:15+0000
Wnikliwie zapoznanie się z problemami. Podejście profesjonalne i życzliwe. Z całego serca polecam 👍👍🙂
Andrzej Zieliński
Andrzej Zieliński
2019-09-24T17:50:08+0000
fachowe podejście duża wiedza A co do efektów to się okaże po kolejnych wizytach
Agnieszka Z. Stobart
Agnieszka Z. Stobart
2019-07-25T10:35:53+0000
Profesjonalna obsługa. Bardzo fajne podejście do pacjenta. Bardzo polecam. 🙂
Szymon Dlu
Szymon Dlu
2019-05-10T13:59:09+0000
Zaangażowanie i profesjonalizm 102%. Bezcenny komfort psychiczny, bo chłopaki uratują z każdej opresji:)
Sandra Kalista
Sandra Kalista
2019-03-14T08:47:22+0000
Polecam ! Świetne podejście do dzieci, ale i rodziców 🙂 rzetelna wiedza i wiele podpowiedzi co do ćwiczeń z dziećmi
Mateusz Lewosz
Mateusz Lewosz
2019-03-06T16:02:01+0000
pełna profesja nawet w kontakcie z 9 miesięcznym dzieckiem super
Maja Aleksandra
Maja Aleksandra
2019-02-22T09:10:50+0000
W całym procesie rehabilitacji Paweł wykazał się 100%zaangazowaniem, indywidualnym podejściem i ogromną wiedzą. U... chłopaków w CFF nie ma gorszych dni. Zawsze optymizm i uśmiech na twarzach :). Jestem przekonana, jeśli cokolwiek mi się stanie, oni napewno pomogą. Zaufalam CFF-nie żałuję 🙂 Pozdrawiam wszystkich.czytaj więcej
Maja Fałtynowicz
Maja Fałtynowicz
2019-01-18T08:57:00+0000
Swietna atmosfera, indywidualne podjescie do pacjeta i ogromna wiedza!! Polecam w 100%
Weronika Matusz
Weronika Matusz
2019-01-17T21:59:12+0000
Świetna atmosfera, indywidualne podejście do pacjenta, polecam gorąco 😊😊
Marcin Naczk
Marcin Naczk
2018-11-21T18:52:16+0000
MEEEEEGA POLECAM! Od ponad 1,5msc miałem problem z kolanem. Lekarz z prywatnego centrum medycznego zalecił mi tabletki,... masaże itp ale niestety nic nie poskutkowało! Na szczęście Paweł z CFF tak mnie nastawił, ze po pierwszej wizycie czuje się rewelacyjnie!!!!czytaj więcej
Julia Abdul-Samad
Julia Abdul-Samad
2018-10-17T17:41:03+0000
Przede wszystkim chciałabym podziękować panu Łukaszowi za profesjonalną pomoc w bólu kostki. Serdecznie polecam Centrum... Fizjoterapii Funkcjonalnej - zawitam tam z pewnością jeszcze nie raz 🙂czytaj więcej
Wojciech Liedtke
Wojciech Liedtke
2018-08-22T09:20:51+0000
Polecam. Szczególnie po rekonstrukcji ACL.
Bartosz Baraniak
Bartosz Baraniak
2018-04-13T17:52:17+0000
Panowie przywrocili mi nadzieję, że wrocę do sprawności. Profesjonalne podejście p. Marka do pacjenta w calym procesie... rehabilitacji jest na najwyższym poziomie, a moj kręgosłup nie był dla niego problemem. Dziś cieszę sie zdrowymi plecami. Ps. Duzy plus za poczucie humoru:)czytaj więcej
Karol Hedesz
Karol Hedesz
2018-02-13T17:36:39+0000
Tomasz Stefański
Tomasz Stefański
2017-10-24T14:50:33+0000
Ika Piechowiak
Ika Piechowiak
2017-10-22T13:32:49+0000
Dawid Turski
Dawid Turski
2017-07-18T21:06:30+0000
Zdecydowanie polecam gdy kogoś połamie . W ciagu jednego spotkania( mialem ograniczony czas) wyprostowali mnie i... pokazali co robić aby nie wróciło. Z czystym sumieniem rekomenduje!czytaj więcej
Daniel Wrzosek
Daniel Wrzosek
2017-07-03T16:25:51+0000
Karol Mielnik
Karol Mielnik
2017-06-08T09:59:39+0000
Towarzyszący ból pleców w odcinku lędzwiowo-krzyżowym został zażegnany już po pierwszej wizycie! Ćwiczenia, chodzenie,... spanie czy samo stanie na nogach nie są już dla mnie udręką! Ufff... co za ulga :)Pan Paweł Szuba jest świetnym specjalistą, który już po jednym zabiegu/masażu bardzo mi pomógł. Gorąco polecam skorzystanie właśnie z Jego usług. W szczególności dla osób czynnie uprawiających sport, wykonujących pracę fizyczną czy również dla osób po urazie.Na pewno w przyszłości zgłoszę się najpierw do Niego! Lekarze to przeżytek... ;PJeszcze raz dziękuję 😉czytaj więcej
Jaroslaw Prokopowski
Jaroslaw Prokopowski
2017-05-04T08:48:02+0000
Gorąco polecam. Nie tylko pomogą wam pozbyć się bólu ale też nauczą jak zapobiegać 🙂
Justyna Surowiec
Justyna Surowiec
2017-04-20T18:10:14+0000
Paweł to MAGIK 🙂 Na przestrzeni kilku wizyt doprowadził moje biodro do pełnej sprawności. Dziękuję serdecznie i gorąco... polecam !!!czytaj więcej
Elżbieta Miłkowska
Elżbieta Miłkowska
2017-03-08T15:13:07+0000
Świat potrzebuje takich ludzi... z wiedzą i pasją.
Magda Wojak
Magda Wojak
2017-03-07T18:25:21+0000
Janusz Ekiert
Janusz Ekiert
2017-03-07T18:09:34+0000
Jestem w szoku. Jedna wizyta póki co wystarczyła. Pozdrawiam profesjonalistów, Janusz
Arek Trawiński
Arek Trawiński
2017-03-03T11:00:14+0000
Polecam!!! Profesjonalizm i miła atmosfera �
Adam Pawłowski
Adam Pawłowski
2017-01-07T12:38:01+0000
Filip Kowalczyk
Filip Kowalczyk
2016-11-22T14:01:52+0000
Piotr Bakun
Piotr Bakun
2016-10-19T21:02:39+0000
Dominika Lipińska
Dominika Lipińska
2016-10-19T19:50:12+0000
Radosław Szmyt
Radosław Szmyt
2016-07-22T21:25:48+0000
Odpowiednia osoba na właściwym miejscu..Paweł pełen profesjonalizm. Nie ważne jakim "koniem" jesteś i ile masz mięsa na... plecach..on da sobie z tym radę i fachowo to wygniecie 🙂 polecamczytaj więcej
Dagmara Zyntek
Dagmara Zyntek
2016-04-20T16:58:59+0000
Profesjonalizm Pawła + wycisk pacjenta = poskładany kręgosłup... w miłej atmosferze:)! Szczerze polecam!!!
Katarzyna Skakuj
Katarzyna Skakuj
2016-03-15T16:33:26+0000
Profesjonalizm i miła atmosfera oraz przede wszystkim widoczne EFEKTY ćwiczeń pozwalają mi szczerze polecić CFF Centrum... Fizjoterapii Funkcjonalnej. 🙂czytaj więcej
Monika Szymańska
Monika Szymańska
2016-03-03T11:32:45+0000
Super jestem bardzo zadowolona Widać że Paweł zna się na rzeczy dziękuję jeszcze raz
Rafał Ka
Rafał Ka
2016-02-11T07:44:36+0000
Paweł odwala ŚWIETNA robotę! MAGIK! Poskładał mi już mocno naderwaną katkę piersiową, a mimo to nie zamierzam go... opuszczać i wciąż chodzę na wizyty żeby usprawnić funkcje mojego ciała! Kasia na recepcji zawsze zagada miłym słowem i poczęstuje kawą. Świetna atmosfera! Wszystkich moich klientów tu odsyłam. CFF na propsie!czytaj więcej
Katarzyna Szuba
Katarzyna Szuba
2016-02-01T14:03:31+0000
Agness RU
Agness RU
2016-01-19T12:10:04+0000
MISTRZ !!!!!!;) 😉 OLBRZYMIA WIEDZA , PEŁEN PROFESJONALIZM ," PRACUJE Z CIAŁEM I DLA CIAŁA" , A SWOJĄ POZYTYWNĄ... ENERGIĄ I POCZUCIEM HUMORU NAPRAWIA TEŻ GŁOWĘ 😉 WIĘC JAK TO JEDEN CZORT RZEKŁ : BĘDZIE PAN/I ZADOWOLONY/A 😉czytaj więcej
Pawel Pszczola
Pawel Pszczola
2015-12-14T06:50:00+0000
Super fizjo, naprawił mi kolano, gorąco polecam!
Adrian Chyła
Adrian Chyła
2015-12-05T21:12:27+0000
Olbrzymia wiedza, profesjonalizm i skuteczność, polecam!
Chris Kozlowsky
Chris Kozlowsky
2015-11-21T17:36:21+0000
Fizjo-czarodziej !!!
Aleksandra Bryl
Aleksandra Bryl
2015-11-06T18:50:36+0000
Kacper Si
Kacper Si
2015-11-05T22:19:35+0000
Martyna Cecot
Martyna Cecot
2015-11-05T19:11:38+0000
Sebastian Cecot
Sebastian Cecot
2015-11-03T13:40:41+0000
Polecam !
Marcin Zuza
Marcin Zuza
2015-11-03T12:23:56+0000
Najlepszy fizjoterapeuta sportowy. Polecam wszystkim!
Bartek Smętek
Bartek Smętek
2015-11-03T10:45:29+0000
Maciej Szyrszyng
Maciej Szyrszyng
2015-11-03T10:37:45+0000
Pełen profesjonalizm Brak śladu po kontuzji Polecam !!!
Krzysiek Małkowski
Krzysiek Małkowski
2015-11-03T10:29:29+0000
Nie znam lepszego fizjoterapeuty godny polecenia!
Kazimierz Giemza
Kazimierz Giemza
2015-11-03T10:24:08+0000
Petarda! Łokieć juz nie boli - szybki powrót do treningów gwarantowany 😉
Przemo Matławski
Przemo Matławski
2015-11-03T09:49:31+0000
Następne recenzje